BZF logo

Ik ben ondernemer en heb een vraag

Bent u ondernemer en wilt u groeien, een volgende stap zetten met uw bedrijf of heeft u een financieel probleem? Wij adviseren en helpen u op weg.

Financieel probleem
Diverse linken naar MKB organisaties

Ik wil starten en heb een vraag

Als startende ondernemer loopt u tegen talloze vraagstukken aan die moeten worden opgelost. Wij helpen graag op weg. Kijk alvast op onderstaande linken.

Veel gestelde vragen
Advies en begeleiding
Diverse linken naar MKB organisaties

Nieuwe huisstijl BZF

Miv 1 november BZF website al in een nieuw jasje!

bzf logo scheef  >   BZF logo

De administratieve lasten voor middelgrote bedrijven gaan omlaag. Minister Ivo Opstelten (Veiligheid en Justitie) heeft de Tweede Kamer laten weten dat deze bedrijven minder zullen worden lastiggevallen met boekhoudkundige regels. 

Ook hoeven ze geen jaarrekening door een accountant te laten opstellen.

VVD en CDA hadden hierop aangedrongen in een motie. Opstelten staat daar positief tegenover, zo meldt hij. Voor kleinere bedrijven gelden al vrijstellingen. De minister komt met een wetswijziging om die te verruimen.

Onlangs schreven VNO-NCW, MKB-Nederland en LTO Nederland nog in een rapport dat overheidstoezicht op het bedrijfsleven te complex is geworden. Bedrijven zouden onnodig op de kosten worden gejaagd

Abstracte regelgeving zou nadelige gevolgen hebben bij bedrijven die extra moeten uitgeven om te voldoen aan alle eisen. "Een effectieve aanpak van de kwaden mag er niet toe leiden dat de goeden daar onnodig onder lijden’’, aldus de ondernemersorganisaties.

Bron: ANP/NU.nl

Afdrukken E-mailadres